• [email protected]
  • Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Dilbilimi Bölümü

Ulaşım ve Konaklama

Kurultayın yapılacağı Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Meram İlçesi Köyceğiz mahallesinde bulunmaktadır.

Şehir merkezinden (Mevlana Türbesi / Alaaddin Tepesi Bölgesi) 1 ve 2 no’lu otobüs hattı ile ulaşılmaktadır. Merkez Öğretmenevi de bu bölgede bulunmaktadır. Konya’nın merkezi yerlerini ziyaret etmek için bu bölgede kalınması avantajlıdır.

Çevre yolu kampüse nispeten daha yakındır. 109 no’lu otobüs hattı bu bölgeden geçip kampüs bölgesine gelmektedir. Ayrıca, taksi ile ulaşım bu noktalardan yüksek tutmamaktadır.

Otogardan kampüse ulaşım için 97 no’lu otobüs hattı kullanılabilir. Ayrıca otogardan tramvay hattı ile Eski Sanayi Durağına gelinirse buradan 109 no’lu otobüs hattı ile kampüse ulaşılabilir.

Hızlı tren istasyonundan ise 1 ve 2 no’lu otobüsler kampüse ulaşım sağlamaktadır.

Misafirhaneler

Merkez Öğretmenevi: İki kişilik odada kişi başı: 110 TL

Merkez Öğretmenevi: İki kişilik odada tek kişi kalmak isteyen : 135 TL

Meram Öğretmenevi: İki kişilik odada kişi başı: 110 TL

Meram Öğretmenevi: İki kişilik odada tek kişi kalmak isteyen : 135 TL

Devlet Su İşleri Misafirhane: İki kişilik odada kişi başı: 110 TL

NOT: Misafirhaneler çabuk dolabildiği için erken rezervasyon yapılması tavsiye edilir.

Oteller

Otel AdıYıldızKonumuTek Kişilik Oda Fiyatı